Privatumo politika

 

Inovatyvios farmacijos pramonės asociacijos

Interneto svetainės privatumo nuostatos

  

Bendra informacija

Inovatyvios farmacijos pramonės asociacija (toliau – „mes“ arba „Duomenų valdytojas“) yra šios interneto svetainės valdytojas. Šiomis interneto svetainės privatumo nuostatomis (toliau – „Nuostatos “) mes nustatome ir paaiškiname kaip yra renkami ir toliau tvarkomi Jūsų asmens duomenys, naudojantis šia interneto svetaine. Nuostatose nustatytos sąlygos taikomos kiekvieną kartą Jums norint pasiekti mūsų teikiamą turinį ir (ar) paslaugą, nepaisant to, kokį įrenginį (kompiuterį, mobilųjį telefoną, planšetinį kompiuterį ar kt.) naudojate.

 

Duomenų valdytojo rekvizitai:

Inovatyvios farmacijos pramonės asociacija

Juridinio asmens kodas: 124186557

Olimpiečių g. 1A-16, Vilnius, Lietuva

Tel. 8 5 212 1013

El. paštas: info@ifpa.lt.

Patvirtiname, kad Jūsų duomenys bus renkami laikantis galiojančių Europos Sąjungos bei Lietuvos Respublikos teisės aktų reikalavimų bei kontroliuojančių institucijų nurodymų, bus taikomos visos protingos techninės ir administracinės priemonės tam, kad mūsų surinkti duomenys apie svetainės lankytojus būtų apsaugomi nuo praradimo, neleistino naudojimo ir (ar) pakeitimų. Duomenų valdytojo darbuotojai yra raštiškai įsipareigoję trečiosioms šalims neatskleisti ir neplatinti darbo vietoje gaunamos informacijos, įskaitant ir informacijos apie svetainės / socialinio tinklo paskyrų lankytojus.

Asmenys, kurie yra jaunesni nei 14 metų, negali teikti jokių asmens duomenų per mūsų svetainę / socialinių tinklų paskyras. Jei esate jaunesnis nei 14 metų asmuo, prieš pateikdamas (-a) asmeninę informaciją turite gauti savo įstatyminių atstovų (tėvų, įtėvių, globėjų, rūpintojų) sutikimą.

Labai svarbu, kad atidžiai perskaitytumėte Nuostatas, nes kiekvieną kartą, lankydami šią interneto svetainę, sutinkate su čia aprašytomis sąlygomis. Jei nesutinkate su šiomis sąlygomis, prašome nesilankyti mūsų svetainėje, nesinaudoti mūsų turiniu ir (ar) paslaugomis. Spauskite „sužinoti daugiau“ kiekviename skyriuje, norėdami rasti išsamią informaciją apie Jūsų asmens duomenų tvarkymą ir mūsų verslo specifiką.

 

Kaip mes renkame informaciją apie Jus?

 

Jūsų asmens duomenys, t. y. bet kokia informacija apie Jus, leidžianti Jus atpažinti, yra gaunama įvairias būdais:

  • Jūs galite pateikti informaciją (asmens duomenis) patys (skambindami mums, nusiųsdami laišką į mūsų el. pašto dėžutę);
  • Informacija apie Jus gali būti renkama automatiškai (Jums lankantis mūsų svetainėje, socialinėje paskyroje);
  • Tam tikrais atvejais mes gauname informaciją apie Jus iš trečiųjų asmenų bei galime ją rinkti iš viešai prieinamų šaltinių (pvz.: per socialinį tinklą, Jūsų įmonės tinklalapį ir kt.).

 

 

Jūs patys galite pateikti mums savo asmens duomenis tiesiogiai. Tai dažniausiai nutinka tokiais atvejais, kai:

  • Pateikiate savo prašymus ar pretenzijas mums;
  • Komunikuojate su mumis
  • Dalyvaujate apklausose.

Informacija apie Jus gali būti renkama automatiškai. Tai dažniausiai nutinka tokiais atvejais, kai:

  • Pateikiate užklausas per susisiekimo formas ar mūsų socialinių tinklų paskyrų profilius;
  • Naudojatės svetaine (slapukų ir panašių technologijų pagalba renkami duomenys. Daugiau informacijos apie mūsų naudojamus slapukus rasite žemiau);
  • Darote viešus įrašus socialinių tinklų platformose, kurias mes stebime;

 

Kiek tai yra leidžiama pagal galiojančius teisės aktus, mes galime gauti informaciją apie Jus iš trečiųjų šalių. Tai gali būti informacija pateikiama mūsų partnerių, marketingo agentūrų, Jūsų viešai prieinamų profilių informacija (Linkedin, Facebook, Twitter, Instagram). Mes galime gautą informaciją apie Jus iš Jūsų pačių, viešųjų ir (ar) komercinių šaltinių susieti su kita informacija, kurią gauname iš Jūsų arba apie Jus.

 

Mes galime rinkti informaciją apie Jus ir kitais atvejais, kurie nėra aptarti Nuostatose. Jei taip atsitiktų, mes Jus papildomai informuosime.

 

Kokią informaciją (asmens duomenis) apie Jus tvarkome?

 

Nors ir stengiamės rinkti kuo mažiau informacijos apie Jus, savo veiklai vykdyti mes renkame šią informaciją:

  • Informaciją, kuri būtina siekiant Jums suteikti mūsų paslaugas (Jūsų pateiktų užklausų atsakymui ir kt.);
  • Informaciją, kurią Jūs pateikiate apklausose;
  • Informaciją, kurią Jūs pateikiate skambindami mums ar rašydami mums el. paštu;
  • Informaciją apie Jūsų pomėgius ir specifinius poreikius;
  • Informaciją, reikalingą nustatyti Jūsų tapatybę;
  • Informaciją apie Jūsų naudojamą įrenginį.

 

Informacija, kurią mes renkame tiesiogiai iš Jūsų bus akivaizdi iš aplinkybių ir konteksto, pavyzdžiui:

  • Paslaugų suteikimui mes tvarkome tokią Jūsų informaciją: vardas, pavardė, elektroninio pašto adresas. Taip pat kita informacija, kuri gali būti reikalinga, kaip, pavyzdžiui, Jūsų telefonas skirtas susisiekti su Jumis;

Informacija, kurią mes renkame automatiškai, paprastai yra tokia:

  • Informacija apie tai, kaip naudojatės mūsų svetainėmis (įrenginio informacija, t. y. IP adresas, operacinės sistemos versija ir įrenginio, kurį naudojate turiniui / prekėms pasiekti, parametrai; prisijungimo informacija, t. y. Jūsų sesijos naudojimo laikas ir trukmė, užklausų terminai, kuriuos įvedate mūsų svetainėje, ir bet kokia informacija saugoma slapukuose, kuriuos nustatėme Jūsų įrenginyje (slapukų politika pateikiama žemiau); vietos informacija, t. y. įrenginio GPS signalas arba informacija apie artimiausius „WiFi“ prieigos taškus bei mobiliojo ryšio bokštus, kuri gali būti mums perduota Jums naudojantis mūsų svetainės turiniu.

Informacija, kurią gauname iš trečiųjų asmenų ar viešai prieinamų šaltinių dažniausiai yra ši:

  • Jūsų el. pašto adresas, vardas, pavardė, specialūs poreikiai ir pomėgiai.

 

 

Svarbu: Inovatyvios farmacijos pramonės asociacijos darbuotojai nei raštu, nei telefonu, nei jokiais kitais būdais neprašo Jūsų prisijungimo duomenų, banko kortelių numerių, slaptažodžių ar bet kokios kitos informacijos dėl kurios panaudojimo Jums gali būti padaryta finansinė ar bet kokia kita žala.

 

Prisijungimas prie uždaros naudotojų grupės

 

Svetainėje teikiama tam tikra informacija skirta tik IFPA nariams. Naudotojo paskyrai sukurti yra naudojami šie duomenys: vardas, pavardė, el. pašto adresas ir vartotojo vardas.

 

Asmens duomenis tvarkome tam, kad galėtume suteikti prieigą prie uždaros naudotojų grupės. Paskyros duomenys yra saugomi, kol yra ištrinama paskyra.

 

Narių atstovų ir kandidatų į narius atstovų informavimas

 

Atvejais, kai IFPA trūks nario atstovo ir/ar kandidato į narius atstovo kontaktinės informacijos ar dėl kitų priežasčių negalėsime informuoti minėtų duomenų subjektų apie jų asmens duomenų tvarkymą, maloniai prašome Narių ir/ar kandidatų į narius pateikti šiose privatumo nuostatose išdėstytą informaciją apie asmens duomenų tvarkymą savo atstovams.

 

Duomenų tvarkymo tikslai ir teisinis pagrindas

 

Aukščiau pateikiama informacija yra tvarkoma siekiant šių tikslų:

  • Informuoti apie IFPA vykdomą veiklą;
  • Jūsų prašymu teikti informaciją, susijusią su paslaugų teikimu;
  • Sužinoti, kaip asmenys naudoja mūsų teikiamas internetines paslaugas, kad galėtume jas pagerinti ir kurti naują turinį, produktus bei paslaugas;
  • Ginti savo interesus teisme ar kitoje institucijoje;
  • Kitais būdais su Jūsų sutikimu⃰.

 

Jūsų asmens duomenys tvarkomi remiantis vienu arba keliais teisėto tvarkymo pagrindais:

  • Teisės aktų reikalavimų vykdymu;
  • Teisėtais mūsų interesais, nebent Jūsų privatūs interesai yra viršesni;
  • Tam tikrais atvejais – Jūsų sutikimu.

 

Tikslai, kuriais tvarkome Jūsų asmens duomenis su atitinkamu teisiniu pagrindu ir tvarkomais asmens duomenimis, pateikiami šioje lentelėje.

Tikslas

Teisinis pagrindas (-ai)

Asmens duomenys

Informacijos apie IFPA vykdomą veiklą skleidimas

Teisės aktų reikalavimų vykdymas

Teisėti mūsų asociacijoss interesai teikti informaciją apie mūsų paslaugas

Vardas, pavardė, elektroninio pašto adresas. Taip pat kita informacija, kuri gali būti reikalinga paslaugų suteikimo metu, kaip, pavyzdžiui, Jūsų telefonas, skirtas susisiekti su Jumis.

Jūsų prašymu teikti informaciją, susijusią su paslaugų teikimu

 

Ši informacija Jums teikiama dėl to, kad turime teisėtą interesą suteikti tikslią informaciją apie savo teikiamas paslaugas bei produktus

Siekdami atsakyti į Jūsų paklausimus telefonu, elektroniniu paštu, socialinių tinklų aplinkoje ir kitais būdais galime paprašyti Jūsų telefono, el. pašto adreso ar kito Jums patogaus kontaktinio duomens.

Sužinoti, kaip asmenys naudoja mūsų teikiamas internetines paslaugas, kad galėtume jas pagerinti ir kurti naują turinį, produktus bei paslaugas

 

Šiuo tikslu tvarkome Jūsų asmens duomenis turėdami teisinį interesą stebėti savo teikiamų paslaugų kokybę, kurti ir gerinti savo teikiamą turinį, užtikrinti svetainės saugumą

IP adresas, operacinės sistemos versija ir įrenginio, kurį naudojate turiniui pasiekti, parametrai, Jūsų sesijos naudojimo laikas ir trukmė, užklausų terminai, kuriuos įvedate mūsų svetainėje, ir bet kokia informacija saugoma slapukuose, kuriuos nustatėme Jūsų įrenginyje, įrenginio GPS signalas arba informacija apie artimiausius „WiFi“ prieigos taškus bei mobiliojo ryšio bokštus, kuri gali būti mums perduota Jums naudojantis mūsų svetainės turiniu.

Ginti savo interesus teisme ar kitoje institucijoje

 

Teisės aktų reikalavimų vykdymas

Teisėtas interesas – gintis nuo pareikštų ieškinių ir pretenzijų

Priklausomai nuo pareikšto ieškinio ar pretenzijos, gali būti tvarkomi visi mūsų turimi Jūsų asmens duomenys, išvardinti šiose privatumo nuostatose.

 

Tais atvejais, kai negalėsime remtis vienu iš šioje lentelėje pateikiamų teisinių pagrindų, prašysime Jūsų sutikimo prieš pradėdami tvarkyti Jūsų asmens duomenis (tokie atvejai bus aiškūs iš aplinkybių ir konteksto).

 

Tais atvejais, kai tvarkysime jūsų asmens duomenis kitais tikslais negu nurodyta šiose nuostatose, mes jus apie tai informuosime pateikdami atskirą pranešimą.

 

Kam perduodame Jūsų asmens duomenis?

 

Mes galime perduoti Jūsų asmens duomenis:

  • Įmonėms, kurios teikia paslaugas mūsų prašymu;
  • Europos farmacijos pramonės ir asociacijų federacijai;
  • Teisėsaugos institucijoms;
  • Kitoms šalims, kai to reikalaujama pagal įstatymus arba tai yra būtina siekiant apsaugoti mūsų teisėtus interesus.

 

Įmonės, kurios teikia paslaugas mūsų prašymu, šiuo metu yra tokios: IT paslaugų bendrovė „SoftDent“ Šių įmonių galimybė naudoti Jūsų informaciją yra ribota, jos negali šios informacijos naudoti kitais nei paslaugų teikimo mums tikslais.

Kitos šalys, kurioms gali būti pateikiama mūsų turima informacija apie Jus, kai tai yra būtina siekiant apsaugoti mūsų teisėtus interesus, yra valdžios institucijos, ikiteisminio tyrimo pareigūnai, teismai ir kt.

Platesnę informaciją apie konkrečias šioje skiltyje nurodytas įmones, kurioms gali būti teikiami jūsų asmens duomenys, galite gauti kreipdamiesi į mus šiose Privatumo nuostatose nurodytais kontaktais.

 

Į kokias šalis yra perduodami Jūsų asmens duomenys?

 

Kartais mums gali tekti perduoti Jūsų asmens duomenis į kitas šalis, kuriose gali būti taikoma žemesnio lygio duomenų apsaugos politika. Tokiais atvejais mes darytume viską, kas nuo mūsų priklauso, kad užtikrintume perduodamų asmens duomenų saugumą.

Labai retais atvejai mes galime siųsti jūsų asmens duomenis į šias šalis, esančias už Europos ekonominės erdvės ribų. Kai siunčiame jūsų asmens duomenis į šalis, esančias už Europos ekonominės erdvės ribų, mes pasirūpiname, kad būtų taikoma viena iš galimų saugumo priemonių:

  • Su duomenų gavėju pasirašoma sutartis būtų paremta Europos Komisijos patvirtintomis Standartinėmis sutarčių sąlygomis;
  • Duomenų siuntimo grupės įmonių atveju gali būti taikomos Įmonėms privalomos taisyklės;
  • Duomenų gavėjas būtų įsikūręs šalyje, kuri būti pripažinta Europos Komisijos, kaip taikanti adekvačius duomenų apsaugos standartus.

 

Ką darome, kad apsaugotume Jūsų informaciją?

 

Įdiegėme protingas bei atitinkamas fizines ir technines priemones, kad apsaugotume informaciją, kurią renkame turinio / paslaugų teikimo tikslais, tačiau primename, kad nors ir imamės tinkamų veiksmų Jūsų informacijai apsaugoti, nė viena internetinė svetainė, internetu atliekama operacija, kompiuterių sistema ar belaidis ryšys nėra visiškai saugūs.

 

Kiek laiko saugosime Jūsų asmens duomenis?

 

Jūsų asmens duomenis saugosime tiek, kiek reikia nustatytam tikslui pasiekti. Pasiekus nustatytą tikslą, Jūsų asmens duomenys ištrinami, išskyrus tuos atvejus, kai teisės aktai įpareigoja mus saugoti informaciją mokestiniais tikslais arba duomenys gali būti reikalingi ikiteisminiam tyrimui atlikti, tačiau bet kokiu atveju saugojimo laikotarpis bus ne ilgesnis nei 10 metų. Pasibaigus šiam terminui, duomenys bus ištrinami taip, kad jų būtų negalima atgaminti.

 

Paprastai asmens duomenys saugomi tokiais terminais:

Asmens duomenys

Saugojimo laikotarpis

Apmokėjimo duomenys

10 metų po mokėjimo operacijos.

Interneto svetainės paskyros duomenys

Saugomi, kol aktyvi paskyra.

IT sistemų įrašai (logai)

Nesaugomi.

Analitikos duomenys

Paprastai šie duomenys yra renkami automatiškai Jums naudojantis svetaine ir anonimizuojami / subendrinami netrukus po gavimo.

 

Jūsų teisės

Duomenų subjektas, kurio duomenys tvarkomi Duomenų valdytojo veikloje, priklausomai nuo situacijos, turi šias teises:

  • Žinoti (būti informuotas) apie savo duomenų tvarkymą (teisė žinoti);
  • Susipažinti su savo duomenimis ir tuo, kaip jie yra tvarkomi (teisė susipažinti);
  • Reikalauti ištaisyti arba, atsižvelgiant į asmens duomenų tvarkymo tikslus, papildyti neišsamius asmens duomenis (teisė ištaisyti);
  • Sunaikinti savo duomenis (teisė „būti pamirštam“);
  • Reikalauti, kad Duomenų valdytojas apribotų asmens duomenų tvarkymą esant vienai iš teisėtų priežasčių (teisė apriboti);
  • Perkelti Duomenų valdytojui pateiktus duomenis (teisė perkelti);
  • Bet kuriuo metu nesutikti su savo asmens duomenų tvarkymu, kai toks tvarkymas vykdomas viešo intereso labui arba tvarkyti duomenis būtina siekiant teisėtų Duomenų valdytojo arba trečiosios šalies interesų (teisė nesutikti);
  • Pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai.

 

Mes suteikiame Jums galimybę patogiu būdu įgyvendinti šias savo teises. Tai galite padaryti paskambinę šiuo telefonu +370 5 212 10 13, parašę mums šiuo adresu info@ifpa.lt

Mes galime nesudaryti Jums sąlygų įgyvendinti aukščiau išvardintų teisių, kai įstatymų numatytais atvejais reikia užtikrinti nusikaltimų, tarnybinės ar profesinės etikos pažeidimų prevenciją, tyrimą ir nustatymą, taip pat Jūsų ar kitų asmenų teisių ir laisvių apsaugą.

 

Jūsų teisės bus įgyvendintos prieš tai patvirtinus Jūsų tapatybę gyvai (pateikiant asmens dokumentą: asmens tapatybės kortelę ar pasą) arba elektroninių ryšių priemonėmis (pvz.: elektroniniu parašu).

 

Jūsų teisė

Tam tikri apribojimai

Teisė žinoti

 

Turite teisę prieš Jūsų asmens duomenų tvarkymo pradžią gauti informaciją apie duomenų tvarkymą glausta, paprasta ir suprantama kalba.

Teisė susipažinti

 

Ši teisė reiškia:

–       Patvirtinimą, ar mes tvarkome Jūsų asmens duomenis;

–       Jūsų tvarkomų asmens duomenų sąrašo pateikimą;

–       Tikslų ir teisinio pagrindo Jūsų duomenų tvarkymui pateikimą;

–       Patvirtinimą, ar siunčiame duomenis į trečiąsias šalis, ir jeigu taip, kokių saugumo priemonių buvo imtasi;

–       Jūsų asmens duomenų gavimo šaltinio pateikimą;

–       Informaciją, ar taikomas profiliavimas;

–       Duomenų saugojimo laiko pateikimą.

Aukščiau išvardintą informaciją pateiksime su sąlyga, kad tai nepažeis kitų asmenų teisių ir laisvių.

Teisė ištaisyti

 

Taikoma, jeigu mūsų turima informacija yra neišsami arba netiksli.

Teisė „būti pamirštam“

 

Taikoma, jeigu:

–       Mūsų turima informacija nebereikalinga nustatytiems tikslams pasiekti;

–       Duomenis tvarkome remiantis Jūsų sutikimu ir Jūs sutikimą atšaukiate;

–       Duomenis tvarkome teisėtų interesų pagrindu ir po Jūsų pateikto prašymo nustatoma, kad Jūsų privatūs interesai viršesni;

–       Informacija gauta neteisėtu būdu.

 

Teisė apriboti

 

Ši teisė gali būti įgyvendinta tam laikotarpiui, kol mes analizuosime situaciją:

–       Jei Jūs ginčijate informacijos tikslumą;

–       Jei Jūs prieštaraujate asmens duomenų tvarkymui, kai tai vykdoma teisėtų interesų pagrindu;

–       Mes naudojame informaciją neteisėtai, tačiau Jūs prieštaraujate, kad ji būtų ištrinta;

–       Informacija mums nebereikalinga, tačiau Jūs reikalaujate ją saugoti dėl teisminio ginčo.

 

Teisė perkelti

Ši teisė gali būti įgyvendinta, jeigu Jūs pateikėte savo duomenis ir mes juos tvarkome automatiniu būdu, remdamiesi Jūsų sutikimu arba sutartimi sudaryta su Jumis.

 

Teisė nesutikti

Ši teisė gali būti įgyvendinta, kai toks duomenų tvarkymas vykdomas viešo intereso labui arba tvarkyti duomenis būtina siekiant teisėtų Duomenų valdytojo arba trečiosios šalies interesų. Tvarkant Jūsų asmens duomenis tokiu pagrindu, mums tenka pareiga įrodyti, jog duomenys tvarkomi dėl įtikinamų teisėtų priežasčių, kurios yra viršesnės už Jūsų interesus.

Teisė pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai

 

www.ada.lt

 

Slapukai, signalai ir panašios technologijos

 

Nuostatose terminą „slapukai“ naudojame slapukams ir kitoms panašioms technologijoms, pavyzdžiui, pikselių žymoms (angl. Pixel Tags), žiniatinklio indikatoriams (angl. Web Beacon), tinklo duomenų rinkėjams (angl. clear GIF) apibūdinti.

Jums besilankant mūsų interneto svetainėje, norime pateikti tokį turinį ir funkcijas, kurios būtų pritaikytos būtent Jūsų poreikiams. Tam reikalingi slapukai (angl. cookies). Tai nedideli informacijos elementai, išsaugomi Jūsų interneto naršyklėje. Jie padeda mums atpažinti Jus kaip ankstesnį tam tikros interneto svetainės lankytoją, išsaugoti Jūsų lankymosi svetainėje istoriją ir pagal tai pritaikyti turinį. Taip pat slapukai padeda užtikrinti sklandų svetainių veikimą, leidžia stebėti lankymosi interneto svetainėse trukmę, dažnumą bei rinkti statistinę informaciją apie svetainių lankytojų skaičių. Analizuodami šiuos duomenis galime savo svetaines tobulinti, padaryti jas patogesnes Jūsų naudojimui.

 

Slapukai, naudojami mūsų interneto svetainėje:

 

www.vaistukodeksas.lt

 

Pavadinimas

Laikotarpis

Tikslas

_ga

1 mėnuo

Naudojama Google analitics atskirti unikalius vartojus, priskiriant atsitiktinai sugeneruotą numerį kaip identifikatorių.

_gat

1 mėnuo

Naudojama Google analytics ribojant duomenų rinkimą, esant didelei puslapio apkrovai.

_gid

1 mėnuo

Naudojamas siekiant atpažinti asmenį.

PHPSESSID

Iki sesijos pabaigos

Puslapio funkcionalumas

Qtrans_cookie_test

Iki sesijos pabaigos

Puslapio funkcionalumas

 

Kai naudojate naršyklę mūsų teikiamam turiniui pasiekti, galite konfigūruoti savo naršyklę taip, kad būtų priimti visi slapukai, atmesti visi slapukai arba būtų pranešama, kai slapukas atsiunčiamas. Kiekviena naršyklė skirtinga, todėl jei nežinote, kaip pakeisti slapukų nuostatas, pasižiūrėkite jos žinyno meniu. Jūsų įrenginio operacinėje sistemoje gali būti papildomų slapukų valdiklių. Jei nenorite, kad informacija būtų renkama slapukų pagalba, pasinaudokite daugelyje naršyklių esama paprasta procedūra, kuri leidžia Jums atsisakyti slapukų naudojimosi. Norėdami daugiau sužinoti, kaip valdyti slapukus, apsilankykite adresu: http://www.allaboutcookies.org/manage-cookies/.

Primename, kad kai kurios paslaugos gali būti sukurtos taip, kad veiktų tik su slapukais, o išjungę juos ar dalį jų, nebegalėsite naudotis tomis paslaugomis.

Be Duomenų valdytojo naudojamų slapukų, mūsų svetainėse yra leidžiama tam tikroms trečiosioms šalims nustatyti ir pasiekti slapukus Jūsų kompiuteryje. Tokiu atveju, slapukų naudojimui taikomos trečiųjų šalių privatumo nuostatos.

Atkreipiame Jūsų dėmesį, kad mūsų socialinių tinklų paskyroms taikomi atitinkamo socialinio tinklo slapukų politika.

 

Susisiekite su mumis

 

Jei pastebėjote Nuostatų neatitikimą, saugumo spragą mūsų interneto svetainėje ar turite kitų klausimų, susijusių su Jūsų asmens duomenų tvarkymu, kreipkitės į mus vienu iš Jums patogių būdų:

 

Inovatyvios farmacijos pramonės asociacija

Juridinio asmens kodas: 124186557

Olimpiečių g. 1A-16, Vilnius, Lietuva

Tel:  8 5 212 1013

El. Paštas: info@ifpa.lt

 

Baigiamosios nuostatos

 

Nuostatos peržiūrimos ne rečiau, kaip kartą per dvejus metus. Atnaujinę Nuostatas, informuosime Jus apie, mūsų nuomone, esminius pakeitimus, paskelbdami pranešimą konkrečioje svetainėje. Jei prisijungsite ar naudositės mūsų teikiamu turiniu ir (ar) paslaugomis po tokio pranešimo paskelbimo, laikysime, kad sutinkate su naujais reikalavimais, nurodytais atnaujinime.

Paskutinį kartą Nuostatos peržiūrėtos 2018-09-06.